HarleyDavidson Came2Aarhus

Onsdag d.15/09-04 blev på alle måder en lidt usædvanlig dag på den gamle lufthavn, vi fik besøg af - og hold nu godt fast - 24 larmende osende vaskeægte HarleyDavidson motorcykler ! og de fik lov at komme på airside !, hvorfor nu dette ? normalt kræver adgang til airside: '' lovlig adgangs hjemmel ''  hviket ikke har noget med gamle blanke tyskerhjelme eller moderne fullface ditto'er at gøre.  Forklaringen var følgende: det var et fremstød for erhvervsturismenetværket 
Come2Aarhus og Danmarks Turistråd i Oslo som var arrangører for denne event som har til hensigt at fremme Norske forretningsfolk og konference arrangørers interesse  for Aarhus og det østjyske, og her kommer Lufthavnen ind i billedet som en attraktiv adgang til dette.  På Come2Aarhus hjemmeside kan man læse mere om dette glimrende tiltag. 

Begivenheden tiltrak sig en del lokal opmærksomhed, man slog lige et smut forbi 

Stand 1 for at se om der var nogle '' rigtige cykler '' imellem og ifølge en teknikker - som har forstand på de dele - var der cykler fra 100 til 300 kilo og jeg taler ikke om vægt, selvom nogle af styrmændene havde  herrestørrelse men tingene ska' jo passe sammen. 

Alle disse gale mennesker på deres pragtfulde maskiner sku' afhente gæster som kom med den ordinære '' BA8270 '' fra Oslo. De blev før boarding iklædt, til lejlig -

heden passende jakker og hård hat, og så kørt til Aarhus - det blev en våd tur for efter at ha' forladt Lufthavnen i strålende solskin blev de udsat for helt andre stråler, men festlig var det.  Jeg har senere læst at det ikke var det eneste våde indslag den dag, de blev efter besøg i Simonsens have sejlet til Ebeltoft - Mols Bjerge - på vandscooter og i speedbåde.

Her ka' du se resten af billederne 

Tekst, Foto & Layout: Henrik W