Camping 2006

 

Sommeren 2006 blev rent vejrmæssigt '' Canon '' - pragtfuldt vejr hele Juli men hva' nytter det når man er sygemeldt og derfor ikke ka' bevæge sig som man lyster - jeg var så uheldig at ødelægge min højre langemand - også kaldet fuc..... fingeren. Miseren opstod da jeg efter en travetur hjemme på Ahl ved Ebeltoft ville skifte fra vandrestøvler til sandaler - jeg ka' ikke køre bil i vandrestøvler så jeg medbringer altid andet fodtøj - støvlerne er af' og jeg har samme plan for mine sokker - men - mine ben er klamme og sokkerne er fugtige af sved - så da jeg lader hænderne glide ned langs benet, stopper langemanden ved elastikken med et højt knæk - det gør ondt, men efter et minuts tid er den faktisk bare lidt øm, men jeg ka' ikke bevæge det yderste led, det sidder bare og flapper - senen ovenpå fingeren er sprunget - som sagt gjorde det ikke nævneværdigt ondt så jeg kørte hjem. De næste tre dage gik med aftenvagter deriblandt 2 weekend, byttede - så jeg var ked af ikke at møde op. Tirsdag hos lægen fik jeg ikke ligefrem ros for ikke at stille noget før - '' hvis du er heldig, får du måske gang i den igen men ellers blir' vi nødt til at operer ledet stift ! '' - det var en noget slukøret gut som forlod klinikken med en finger viklet godt ind i skinner og plaster og besked om at holde den i ro i seks - 6 - uger og udsigt til at få en stiv finger - ikke noget vi tastatur ryttere er vilde med.

 

 

Jeg har ikke siden jeg gik hjemme, efter endt folkeskole, og ventede på at komme ind i Flyvevåbnet, haft så meget sammenhængende fritid og så med sådant et pragtfuldt vejr, man ville være et skarn hvis man ikke nød det, og - indrømmet - det gjorde jeg da også, men den skide finger var lidt af en plage - noget ka' man, men hvis den ska' ha' ro er man nødt til at passe på - fik fx sønnike til at slå græsplænen - den lignede noget fra en Søren Rye udsendelse, og drøne rundt med CombiCampen kom heller ikke på tale selvom lysten var der - nu ka' men jo heller ikke campere når man er sygemeldt.

 

 

Alting har en ende - kun Spoleorm har to - efter at ha' skiftet skinne en' gang til en noget mere smart og noget bedre - jeg tror faktisk den reddede min finger - blev jeg erklæret for helbredt - hvilket heller ikke var for tidligt, mine fire vægge var ved at falde om ørene på mig - men fingeren in' mente ville det ikke være smart at drøne rundt og stille Campen op, pakke sammen osv. så jeg besluttede mig for at køre ud til Ruggård Camping og her stille og roligt få teltet op. Her lå jeg så 12 dage lige ud til Kattegat med fri udsigt til hav, skibe, marsvin, fiskere, sol op og ned samt nogle fantastiske aftener og nætter med tordenvej med dertilhørende lysshow - der var særligt et par aftener hvor CB'erne stod helt over ved Svenske kysten hvor hele skyen blev oplyst ved hvert lyn, det var virkelig en kulisse der ville noget.  Sommeren var ikke hvad den havde været, jeg fik en del byger og regn, men hvad gør det når man har gode bøger køleboksen fyldt med lidt godt og et campingkøkken som - må jeg indrømme - bare virker, blev det en go' oplevelse . Ruggård Camping er et dejligt sted, og hvis man er fisker - eller bare til fisk - er det et must.

Efter ferien vendte jeg tilbage til den gamle Lufthavn og - suk! - to langtidssygemeldte kollegaer - en med stress, den anden med for højt blodtryk - det var forhåbentlig ikke min manglede indsats i 7uger som var skyld i dette!  - // - der er længe til næste sommer.